A polgármestere kifakadt a rezsiváltoztatás miatt!

Hazugság, hogy ez a lakosság negyedét sem érinti!

Itt olvasható el a Blikk erről szóló cikke.

Jákfalva polgármestere egyszer és mindenkorra úgy döntött, elébe megy a találgatásoknak, és számokban magyarázza el, mit is jelent valójában a rezsicsökkentés csökkentése.
„Napok óta borzolja a kedélyeket, hogy a családok kasszáját mennyi rezsiköltség terheli majd augusztus 1-től. A kormány bagatellizálja a hatást, mondván, a lakosság negyedét sem érinti. EZ HAZUGSÁG!!!!!” – fogalmazott posztja elején Vilcsek Ernő.

A polgármester így folytatta:

„Az emelt rezsidíjakat önhibájukon kívül nem fogja tudni kifizetni az emberek többsége, mert a háztartásaik jóval túl vannak az 'átlagos fogyasztásnak' mondott értéken. Jákfalván sem élnek luxusban az emberek. Egy borsodi kistelepülésen élünk, ahol nem 500 ezer forint az átlagfizetés, mint azt a kormány a KSH hivatalos adataira hivatkozva állítja! Itt ennek a töredékéből kénytelenek megélni az emberek.

Választott vezetőként ezért tenni szeretnék valamit annak érdekében, hogy a döntéshozók még időben felismerjék, milyen hatással lesz a családok tömegeire ez az intézkedés, aminek a részleteiről ugyan még pontosan semmit sem tudunk, de napokon belül mégis be kívánják vezetni” – írta a polgármester, két nappal ezelőtt. Azóta, ahogy arról a Blikk is beszámolt, már megjelent a részletes határozat az energia-veszélyhelyzetben szükséges intézkedésekről.

„Jó lenne végre, ha észbe kapnának a felső vezetőink, mert az átgondolatlan intézkedésnek köszönhetően ez a rezsiárugrás drasztikus, és tömeges elszegényedéshez fog vezetni!” – emelte ki.
Elmondása szerint polgármesterként az a kötelessége, hogy segítse a település lakosait, ezért a jákfalvai községházában rendkívüli „véleményformázós” tájékoztatást tartott.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'memcache.so' (tried: /usr/lib/php/20170718/memcache.so (/usr/lib/php/20170718/memcache.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /usr/lib/php/20170718/memcache.so.so (/usr/lib/php/20170718/memcache.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: