Ezek mindannyian egy húron pendülnek...

Nincs köztük különbség, egy átverés show az egész...

Csak egy kérdésünk lenne!
Az az ellenzék, aki 12 éve az adóforintok milliárdjaiból "létezik", és lényegében asszisztál a Fidesz ügyeskedéseihez, tényleg csak most jutott el odáig, hogy a paksi áram valódi árával foglalkozzon?!
Amikor a rezsicsökkentés varázsszó megjelent a Fidesz kommunikációjában, senkinek sem tűnt fel, hogy a rezsicsökkentés csak egy jól kitalált átverés?

És ne mondják, hogy ezt nem tudták, meg azt sem, hogy az átlagember úgysem értheti. Pár számot kell csak egymás mellé rakni és máris látszik, hogy milyen hókuszpókolás folyt itt évek óta a rezsicsökkentés látszatával!

"A teljes lakossági felhasználást fedezné a Paksi Atomerőműben előállított áram, így a villamos energia esetében nem is lett volna feltétlenül szükség a rezsicsökkentés kivezetésére. Az atomerőmű ugyanis nettó 11,5 forintért termel egy kilowattóra áramot, aminek az ára a rezsicsökkentett számlákon nettó 12-13 forint. Az MSZP szerint lehetne igazságosabb rendszert kialakítani."

Jó reggelt MSZP és többiek, most lett ez érdekes, amikor már az emberek már nem kell ez az ellenzék sem?!

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'memcache.so' (tried: /usr/lib/php/20170718/memcache.so (/usr/lib/php/20170718/memcache.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /usr/lib/php/20170718/memcache.so.so (/usr/lib/php/20170718/memcache.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: