Itt van a hivatalos lakossági REZSIÁR KALKULÁTOR!

Ezzel minden fogyasztó kiszámolhatja, mennyi lesz a gáz- és villanyszámlája.

Az MVM közzétett egy áram- és egy gázfogyasztási kalkulátort, amelyekkel az augusztus 1-je utáni árakkal lehet megnézni a rezsi számlák összegét.

Gázár-kalkulátor

Szeretné megtudni gázfogyasztása 2022. augusztus 1-jétől érvényes árak alapján becsült éves költségét?
A lentebb a kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja a tájékoztató jellegű adatokat, amely a 2022. augusztus 1-től szeptember 30-ig tartó időszakra érvényes árakkal számol. Az árak a fenti időszakot követően változhatnak!
Jelenleg ezzel a fogyasztói közösségekre (társasházakra) és nem lakossági felhasználókra nem lehet árakat kalkulálni.

A lakossági energiaszolgáltatási változásokra, és az éves fogyasztási adatok elérhetőségére vonatkozó információkat ITT találja.

Áramár-kalkulátor

Szeretné megtudni az áramfogyasztása 2022. augusztus 1-jétől érvényes árak alapján becsült éves költségét? A lenti kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja a tájékoztató jellegű adatokat, amely a 2022. augusztus 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra érvényes árakkal számol. Az árak a fenti időszakot követően változhatnak!

A következő árszabásokra nem lehetséges árakat kalkulálni: H árszabás (ennek ára a fűtési időszakban nem változik), a B GEO árszabás (ennek sem változik az egységára), és az A2 árszabás. A kalkuláció jelenleg nem működik nem lakossági fogyasztásra vonatkozóan.

A kalkulátor ITT található.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'memcache.so' (tried: /usr/lib/php/20170718/memcache.so (/usr/lib/php/20170718/memcache.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /usr/lib/php/20170718/memcache.so.so (/usr/lib/php/20170718/memcache.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: